Office Lunch

Belegde broodjes / Lekkere Lunch broodjes Bestellen? 

Speciaal voor bedrijven hebben we lekkere lunch broodjes samengesteld. U heeft geen omkijken meer, wij regelen alles voor ieder budget. Hoe uitgebreid het word dat bepaalt u, dat het heerlijk smaakt en op tijd bezorgd word, dat doet Taste is Life Catering. Perfect voor bijv. een vergadering, training, bijeenkomst etc. Wij bezorgen in Amsterdam, Beverwijk en Zaanstad.

Office Lunch (vanaf 5 pers.)

Wilt u voor een aantal mensen tegelijk een bedrijfslunch of luxe belegde broodjes bestellen en laten bezorgen in Amsterdam of Zaanstad ? , dan is de voordelige office lunch wat voor u.  U krijgt namelijk twee broodjes (zachte bol en/of pistolet) met gesorteerd beleg van de keurslager voor maar €3,75 p.p . ( ex. 6% btw )

Office Lunch Special (vanaf 5 pers.)

Bij dit arrangement krijgt u 1x  een specialiteiten broodje en 1x pistolet of zachte bol met gesorteerd beleg van de keurslager voor maar  €4,75 p.p

Office Lunch Compleet (vanaf 5 pers.)

Lekker compleet met drinken en een heerlijke krentenbol of fruit erbij? dan is de office lunch compleet wat u zoekt : 1x specialiteiten broodje, 1x pistolet gesorteerd beleg met vleeswaren van de keurslager , 1x fruit of krentenbol en (per 5 personen) 2 pakken drinken uit ons assortiment voor maar  €5,95 p.p

Alle arrangementen worden met pistolet geleverd (mix wit en bruin) tenzij anders aangegeven. Wij werken met de petit pain, die zijn iets groter dan de gewone pistolet, waarbij 2 broodjes ruim voldoende zijn per persoon.

Wij hebben ook warme items voor de lunch op kantoor, zoals een heerlijke soep van de chef of lekkere mini hamburgers, pizza’s of onze beroemde BBQ pulled chicken Sandwich, een weldaad voor de mond. Vraag naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak zodat we alles tot in puntjes voor u kunnen regelen. Denk aan bijv. dagelijks verse melk of sappen op kantoor, lekkere hapjes , belegwaren van de keurslager etc. , er is heel veel mogelijk .

————————————————————- Tot Snel !!! —————————————————————–

De Office Lunch  bestelt u niet via de webshop maar uitsluitend per telefoon of via de mail. In 2 eenvoudige stappen bestelt u een heerlijke lunch en belegde broodjes bij u op kantoor.