Bel: 0251-262663
Taste Is Life Catering
Voor al uw belegde broodjes en catering op maat in Zaandam, Amsterdam en Beverwijk.

Bedrijfscatering

Taste Is Life Catering staat voor exclusieve catering waar wij met veel passie en enthousiasme werken aan mooie producten en concepten met de allerbeste service. Ons doel is de juiste mix te creëren van eten en beleving voor welke gelegenheid dan ook. Van klein tot groot, van borrel tot een volledig concept.

Speciaal voor bedrijven hebben wij verschillende concepten die passen bij iedere gelegenheid, van een presentatie, party catering, personeelsfeest, congressen & borrels, tot een simpele vergadering, u kunt rekenen op ons professionele aanpak. Ook het beheren van uw kantine is bij ons mogelijk. 

Of u nou op zoek bent naar bedrijfscateraars, of het nu gaat om de opening van een nieuwe locatie, receptie, personeelsfeest, huwelijk of een lunch op locatie? Voor een geslaagd zakelijk of particulier evenement? U bent bij ons aan het juiste adres. Over ons overwerk maaltijden is er zelfs een leuk stuk geschreven in het Noordhollands Dagblad.

 

 

Wij verzorgen ook uw party evenementen op locatie, zie op onze FACEBOOK pagina welke feesten en evenementen wij al succesvol hebben verzorgd.

De klant staat centraal bij alles wat we doen. Wij weten uw ideeën en wensen te combineren met onze ervaring en op een creatieve en professionele wijze te vertalen naar een geslaagd concept.

Bij Taste Is LifeCatering wordt op maat een voorstel gemaakt n.a.v uw wensen, neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Of zet zo duidelijk mogelijk uw wensen op de mail en wij nemen contact met u op.