Taste Is Life Catering
Voor al uw belegde broodjes en catering op maat

Lunch mogelijkheden

Speciaal voor bedrijven hebben we lekkere lunch broodjes samengesteld. U heeft geen omkijken meer, wij regelen alles voor ieder budget. Hoe uitgebreid het word dat bepaalt u, dat het heerlijk smaakt en op tijd bezorgd word, dat doet Taste is Life Catering. Perfect voor bijv. een vergadering, training, bijeenkomst etc. Wij bezorgen in Amsterdam, Beverwijk en Zaanstad.

  

Alle arrangementen worden met pistolet geleverd (mix wit en bruin) tenzij anders aangegeven. Wij werken met de petit pain, die zijn iets groter dan de gewone pistolet, waarbij 2 broodjes ruim voldoende zijn per persoon.

Wij hebben ook warme items voor de lunch op kantoor, zoals een heerlijke soep van de chef of lekkere mini hamburgers, pizza’s of onze beroemde BBQ pulled chicken Sandwich, een weldaad voor de mond. Vraag naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak zodat we alles tot in puntjes voor u kunnen regelen. Denk aan bijv. dagelijks verse melk of sappen op kantoor, lekkere hapjes , belegwaren van de keurslager etc. , er is heel veel mogelijk .

Tot snel!

De Office Lunch bestelt u niet via de webshop maar uitsluitend per telefoon of via de mail. In 2 eenvoudige stappen bestelt u een heerlijke lunch en belegde broodjes bij u op kantoor.

 

 

 

Woont of werkt u in Amsterdam, Beverwijk of Zaandam? Uiteraard bezorgen wij daar ook!