Taste Is Life Catering
Voor al uw belegde broodjes en catering op maat

Over TiL Catering

"Als kleine jongen stond ik vroeger in de keuken bij mijn moeder, vol verbazing te kijken hoe zij lekkere broodjes of gerechten aan het bereiden was. Ik was altijd nieuwsgierig hoe ze zo lekker kon koken. Na jaren verschillende carrières te hebben geambieerd, kwam ik in 2013 achter mijn moeders geheim; liefde en passie voor lekker eten. Steeds iets nieuws proberen, lekkere sausjes, vernieuwde broodjes, complete 3 gangen menu’s… Net als mijn moeder, lag en ligt mijn hart (en maag) in de keuken. Want zonder smaak is het leven niets aan en zo is Taste is Life geboren. Sharog Olyaei, oprichter Taste Is Life Catering."

 

Taste Is Life Catering is goed eten, voor een eerlijke prijs. Wij bieden een breed assortiment aan gezonde, belegde broodjes en 'luxe' lunchpakketten op maat gemaakt. U kunt ook kiezen voor één van onze arrangementen; broodjes en drinken, van verse melk tot gezonde, versgeperste sappen, bezorgd tot aan uw koelkast.

Bij Taste is Life Catering weten we wat goed eten is. We werken alleen met de beste ingrediënten en apparatuur, om alleen het beste te kunnen leveren. En dat proef je! Zo worden bijvoorbeeld onze catering broodjes de hele dag door vers afgebakken en a la minuut belegd met verse vleeswaren van de keurslager. Onze jonge, innovatieve team is altijd hongerig naar betere ideeën, inspiratie en vooruitgang. En als u een goed idee heeft dan staan we daar voor open! We zijn altijd bezig onszelf en ons catering aanbod te verbeteren, meer diversiteit, meer lekkernijen, betere service.

 

 

Naast de bedrijfscatering verzorgt Taste is Life Catering voor bedrijven in Amsterdam, Zaanstad, Zaandam en Beverwijk de catering voor onder andere recepties, personeels feestjes of borrels. Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contact formulier en wij nemen alle zorg uit handen zodat u kan genieten van uw evenement.

Respect voor mens, dier en natuur

Wij streven naar transparantie in de gehele voedselketen. Dit betekent dat bekend is waar onze producten vandaan komen en op welke wijze deze geproduceerd zijn/worden. Deze kennis is immers één van de basisvoorwaarden om onze kwaliteit te garanderen. Dit houdt in dat wij respect hebben voor mens, dier en natuur.

 

 

 

 

 

Wij bezorgen ook in Zaandam, Beverwijk en Amsterdam !